Disponibilitate:  în stoc

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 336 pagini

ISBN: 9786066392020

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicina / Sanatate, Carte nefolosită, Medicina alternativa

Descriere

O carte bogată în înțelepciune perenă și în tehnici contemporane! Inițiază-te în tehnicile maeștrilor șamani, aduse pentru prima oară în public de către unul dintre discipolii lor: dr. Alberto Villoldo!

Alberto Villoldo își întrebuințează vastele cunoștințe pentru a crea un program practic și revoluționar pe baza metodelor tradiționale de vindecare utilizate de șamani, până acum inaccesibile lumii.

Cartea lui Șaman, Vindecător, înțelept ne învață să observăm și să influențăm amprentele lăsate de boală în câmpul energetic luminos și, astfel, să ne vindecăm, pe noi înșine și pe alții, precum și să prevenim boala.

„în sfârșit, un maestru dedicat și erudit ne aduce moștenirea bogată a nativilor americani pentru a-și reocupa locul ce i se cuvine printre marile tradiții spirituale ale omenirii.“

Dr. Rudolph Ballentine

„Combinându-și talentul de povestitor și cel de vindecător cu abilitatea de a împărtăși instrumente ușor de utilizat în viața de zi cu zi, Villoldo ne ghidează pentru a ne găsi metodele spirituale ce ne vor conduce către vindecarea deplină.“

Sandra Ingerman, autoare a cărții Leac pentru Pământ


Comandă online Saman, Vindecator, Intelept. Cum sa te vindeci si cum sa ii vindeci pe ceilalti folosind medicina energetica a amerindienilor, editie revizuita la 35,00 lei scrisă de Alberto Villoldo, tiparită la editura For You în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.