Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  69,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  69,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 256 pagini

ISBN: 9786067223293

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Economie, Carte nefolosită, Leadership

Descriere

"Incepe cu de ce" a convins milioane de oameni să regândească lucrurile pe care le fac atât în viața personală, cât şi în cea profesională sau în organizațiile din care fac parte.

Cartea de față, Descoperă-ţi propriul DE CE, duce mai departe misiunea din "Incepe cu de ce" şi îți arată cum poți pune în aplicare cele mai profunde idei ale lui Simon Sinek pentru a avea mai multă inspirație în ceea ce faci și, prin asta, pentru a-i motiva la rândul tău pe cei din jur.

Cred că sentimentul de împlinire este un drept pe care îl avem, nu un privilegiu. Cu toții suntem îndreptățiți să ne trezim dimineața cu pofta de a merge la serviciu, să ne simțim în siguranță cât timp suntem acolo și să ne întoarcem acasă, la sfârșitul zilei, plini de satisfacție. Ca să atingem acest sentiment de împlinire trebuie să începem prin a înțelege exact DE CE facem ceea ce facem.

Pe măsură ce "Incepe cu de ce" s-a răspândit în întreaga lume, nenumărați cititori mi-au pus aceeași întrebare: „Cum pot să aplic principiile din această carte în cariera mea, cu echipa mea, cu compania sau cu fundația mea?”.
Împreună cu doi dintre colegii mei, Peter Docker și David Mead, am creat acest ghid facil, care să te ajute, pas cu pas, să-ți descoperi propriul DE CE. Prin intermediul exercițiilor, al exemplelor și al pașilor care trebuie să fie parcurși în fiecare fază a procesului," Descopera-ti propriul de ce" te poate ajuta să răspunzi la multe întrebări care te apasă, cum ar fi:

- Ce se întâmplă dacă am aceeaşi întrebare DE CE pe care o are şi competiția?
- Pot să am mai multe întrebări DE CE?
- Dacă munca mea nu se potrivește cu răspunsul la întrebarea DE CE, ce este de făcut?
- Ce pot face dacă echipa mea nu se poate pune de acord asupra răspunsului la întrebarea DE CE?

Indiferent dacă te afli la prima slujbă, dacă ești în fruntea unei echipe sau dacă ești directorul general al unei companii, exercițiile din această carte te vor ghida pe un drum al succesului și al împlinirii pe termen lung, atât pentru tine cât și pentru colegii tăi. Îți mulțimim că te-ai alăturat efortului nostru de a consturi o lume în care din ce în ce mai mulți oameni încep cu DE CE.

Inspiră-i pe cei din jur!
Simon


Comandă online Descopera-ti propriul de ce! Ghid practic pentru ca tu si echipa ta sa va gasiti menirea la 69,00 lei, scrisă de Simon Sinek , David Mead , Peter Docker, tiparită la editura Publica, in anul 2018 cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile.