Salvarea cangurilor. Portalul Magic nr. 20

Autor(i):

Editura:

Anul aparitiei: 2017

Nr. pagini: 104 pagini

ISBN: 9789734725441

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosita, Povesti

Produsul nu poate fi comandat:
Stocul epuizat!

Descriere

Jack şi sora lui mai mică, Annie, călătoresc în timp şi spaţiu dintr-o căsuţă secretă, plină cu cărţi, descoperită într-un copac fabulos. Fiecare carte deschisă îi face să treacă printr-un portal magic, oferindu-le prilejul unor aventuri pe parcursul cărora vor întâlni creaturi uimitoare şi personaje din epoci istorice diferite.

Extrem de apreciate de părinţi, de profesori, dar mai ales de copii, cărţile din seria Portalul magic au realizat un lucru cu adevărat magic: au trezit pasiunea lecturii în milioane de copii din întreaga lume. S-au vândut în zeci de milioane de exemplare şi au devenit lecturi suplimentare obligatorii în majoritatea ţărilor în care au fost traduse. Pentru că fiecare mic cititor devine o parte din povestea lui Jack şi Annie!

#20. Salvarea cangurilor

Jack şi Annie încep o nouă serie de aventuri, reunite sub titlul Misterul câinelui vrăjit. Ei trebuie să primească patru daruri speciale pentru a putea dezlega vraja sub care se află Teddy, un căţeluş foarte simpatic. În numărul 20, Jack şi Annie descoperă flora şi fauna Australiei şi salvează un pui de cangur abandonat de mama lui, încolţită de o haită de câini sălbatici.