Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  24,20 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 80 pagini

ISBN: 9786068948454

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Culegeri si caiete auxiliare

Descriere

Util în completarea oricărui manual şcolar utilizat.
Conceput pe baza conţinuturilor-cheie din programa şcolară, Caietul de geografie pentru clasa a V-a poate fi utilizat atât în timpul orei, prin completarea spaţiilor libere, a schemelor şi a suportului grafic şi cartografic „mut" chiar în timpul predării lecţiei, cât şi suplimentar, acasă, pentru studiu individual. De asemenea, este un instrument util pentru fixarea cunoştinţelor şi pentru evaluare.
Creativ, atractiv şi beneficiind de un suport ilustrativ modern şi actual atât din punct de vedere ştiinţific, cât şi din punct de vedere grafic, Caietul de geografie pentru clasa a V-a este suportul perfect, pentru că susţine demersul didactic bazat pe logică şi gândire, nu pe memorare.
Caietul revoluţionează predarea, învăţarea şi evaluarea geografiei fizice prin mutarea accentului de pe teorie pe practică şi pe experienţele din viaţa de zi cu zi a elevilor.


Comandă online Geografie. Caiet de lucru pentru clasa a V-a la 24,20 lei scrisă de Ionut Popa , Carmen Camelia Radulescu, tiparită la editura Art în anul 2017. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Geografie. Caiet de lucru pentru clasa a V-a nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.