Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  24,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 122 pagini

ISBN: 9786069442012

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Culegeri si caiete auxiliare

Descriere

MATEMATICA PENTRU COPII, PARINTI SI INVATATORI este un caiet de lucru conceput special pentru copiii care intampina dificultati in invatarea matematicii.

Caietul respecta programa scolara si a fost testat indelung la clase, de invatatori, care au obtinut rezultate notabile. CAIETUL a fost gandit astfel incat parintii si educatorii sa-si poata ajuta si incuraja copiii nu doar in depasirea dificultatilor de invatare la matematica, ci si in a intelege si a se deprinde cu frumusetea acestei materii.

MULTI PARINTI, mai ales aceia carora nu le-a placut matematica, tind sa se obisnuiasca cu ideea ca cel mic i-a mostenit. Or nu este asa. OFERITI copilului dumneavoastra sansa de a indragi MATEMATICA prin joc, prin exercitii usoare, redandu-i increderea in propriile forte. ESTE STIUT ca a porni cu dreptul la o materie cum este MATEMATICA, iti deschide pentru viitor perspective de studiu largi. Iar COPILUL DUMNEAVOASTRA merita aceasta sansa.


APRECIERI ASUPRA ACESTEI LUCRARI

Auxiliarul ,,Matematica pentru copii, parinti si invatatori” reuseste cu excelenta sa trateze si sa ofere un foarte bun suport didactic copiilor, parintilor, profesorilor de sprijin si invatatorilor care interactioneaza cu copii cu dificultati de invatare sau discalculie.
Acesta contine exercitii si probleme in conformitate cu programa scolara, cu nivel scazut de dificultate, venind in intampinarea problemelor intalnite pe parcursul clasei I ─ in mod practic.
Invatamantul are nevoie de un asemenea auxiliar!
Apreciem munca depusa in crearea lui si, totodata, multumim autoarei.


Comandă online Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa I, caietul 2. Auxiliar de lucru pentru depasirea dificultatilor de invatare la 24,00 lei scrisă de Valeria Georgeta Ionita, tiparită la editura Letras în anul 2017. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.