Manipulatorul pervers narcisist. Cum ne eliberam de sub influenta lui

Autor(i):

Editura:

Anul aparitiei: 2017

Nr. pagini: 208 pagini

ISBN: 9786069100431

Categorii: Psihologie, Carte nefolosita, Psihologie motivationala

Produsul nu poate fi comandat:
Stocul epuizat!

Descriere

Perversul narcisist – îl întâlnim cu toţii la un moment dat, fie în propriul nostru cămin, fie la muncă, în mediul şcolar, în societate sau în politică. Dacă unii dintre noi cad cu totul în capcana lui, alţii nu sunt la fel de impresionabili. Dar nimeni nu i-ar suspecta la prima vedere influenţa nefastă.

Cine sunt aşadar aceşti demoni cu chip de înger, aceste fiinţe diabolice care caută cu disperare reflexia imaginii lor sublime în privirea celuilalt? Cine sunt cei care-şi secătuiesc victima de întreaga energie şi o folosesc apoi pentru a o distruge cât mai eficient?

„Pervers narcisist”, un termen care condamnă, un termen care acuză! Acest apelativ este la modă, dar prea mulţi sunt cei care-l folosesc fără să-i înţeleagă cu adevărat sensul şi implicaţiile.

Trăind chiar ea o vreme alături de un pervers narcisist, autoarea a dorit, prin intermediul acestei cărţi, să dezvăluie victimelor acestui gen de persoane toate cunoştinţele ei şi să le ofere ajutorul indispensabil de care ea nu a beneficiat pe atunci. Această lucrare vă va oferi mijloacele necesare pentru a înţelege mai bine manipulatorul pervers narcisist şi pentru a contracara efectele devastatoare ale comportamentului său.

Genevi è ve Schmit , terapeut şi analist, a desfășurat cercetări împreună cu profesioniști în domeniul psihologiei și psihiatriei, specializându-se în terapii de scurtă durată şi în tratarea stresului posttraumatic.