Disponibilitate:  în stoc

Preț:  54,99 LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 352 pagini

ISBN: 9786069369968

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Biografii / Memorialistica, Carte nefolosită, Sport

Descriere

La sfarsitul rundei a sasea, un Liston invins se retragea în colul lui si ramanea acolo. Abandonase. Ali zambete acum urmarind filmarea in care dansa in ring si striga: Sunt regele lumii! Sunt regele lumii! Se urca pe corzi, strigandu-le jurnalistilor: Inghititi-va cuvintele! Inghititi-va cuvintele! In ziua urmatoare, Clay avea sa anunte nu doar ca e noul campion mondial la categoria grea, ci si faptul ca e membru al Nation of Islam. In cateva saptamani avea sa primeasca un nou nume si în cativa ani, pustiul rapid si amuzant din Louisville avea sa se transforme intr-una dintre cele mai captivante si puternice guri ale Americii acelei perioade.

DAVID REMNICK a fost reporter pentru Washington Post timp de zece ani, dintre care patru ani la Moscova. S-a alaturat echipei New Yorker in 1992 si din 1998 este redactorul-sef al revistei. Cartea sa Regele lumii, o biografie a lui Muhammad Ali, a fost aleasa de catre revista Time drept Cartea anului 1998 (nonfitciune). Volumul Lenin’s Tomb: e Last Days of the Soviet Empire a primit Premiul Pulitzer pentru nonfictiune în 1994. Boxul nu îl fascineaza la fel de mult cum o face Ali, dar pasiunea lui pentru marele pugilist a dat nastere acestei biografi, apreciata ca fiind una dintre cele mai reusite scrise vreodata.


Comandă online Regele lumii - Muhammad Ali si ascensiunea unui erou american la 54,99 lei scrisă de David Remnick, tiparită la editura Preda Publishing în anul 2016. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.