Disponibilitate:  în 12 zile

Preț:  34,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 108 pagini

ISBN: 9786068527871

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Casa si Gradina, Carte nefolosită, Gradinarit / Peisagistica / Plante de interior

Descriere

Această carte se adresează tuturor iubitorilor de trandafiri, venind cu scopul de a înlătura incertitudinile în tratarea lor, dar lăsând la îndemâna cititorului posibilitatea de a pune în practică cele aflate.
Cartea surprinde prin imagini uşor de înţeles modul de tăiere, în diferite perioade, a tuturor tipurilor de trandafiri. Descrierile ample ale modului de plantare, tăiere, protejare pe timp de iarnă ori împotriva dăunătorilor (prin modul de amplasare, prin plantarea lavandei sau isopului în apropierea trandafirului, prin soluţii chimice sau ecologice) asigură succesul în creşterea acestor regi ai florilor. Cele peste 40.000 de soiuri create în ultimii 200 de ani reprezintă o atracţie universală, dar să nu uităm de cei peste 25 de dăunători care le pot afecta, tăierile incorecte care pot duce la moartea plantei, precum şi plantarea ineficientă.
Pentru a le asigura cele mai bune condiţii trandafirilor tăi, învaţă cât mai multe despre ei citind această carte!


Comandă online Trandafirii: ingrijire si taiere la 34,90 lei scrisă de Eckart Haechen, tiparită la editura Casa în anul 2016. Cartea poate fi livrată în circa 12 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.