Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  29,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  29,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 240 pagini

ISBN: 9786068653754

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihologie motivationala

Descriere

Ne place să credem că, atunci când luăm hotărâri, cântărim cu grijă toate variantele, cercetăm toate posibilităţile şi facem cea mai bună alegere pe baza examinării raţionale a faptelor concrete. în realitate, o mare parte din deciziile noastre sunt luate la nivel subconştient, pe baza unor trăiri afective de care s-ar putea să nici nu fim conştienţi. înţelegerea şi gestionarea acelor trăiri afective subconştiente constituie cheia artei persuasiunii.

Observând comportamentul uman şi făcând predicţii în privinţa lui, putem învăţa să reacţionăm şi să canalizăm comportamentul altora prin cuvintele potrivite şi prin limbajul corporal potrivit. Dacă vrei să afli cum să-i convingi pe oameni să cumpere produsul tău, să-şi aducă o contribuţie la cauza pe care o susţii sau să voteze candidatul promovat de tine, această carte conţine soluţiile.

Persuasiunea mascată sintetizează cele mai recente cercetări din domeniul psihologiei, lingvisticii, tacticilor de vânzări şi al comunicării interpersonale, dezvăluind astfel cele mai eficiente metode de a convinge consecvent şi eficient pe oricine, practic, în orice privinţă.

„Cartea este o adevărată comoară de idei pe care le puteţi folosi pentru a transforma un «nu» într-un «da» aproape instantaneu – în orice situaţie de vânzări, de exemplu.”

Brian Tracy, guru motivaţional,

autorul cărţilor Legile universale ale succesului,

Cum să ajungi supervedetă de vânzări, Carieră şi caşcaval


Comandă online Persuasiunea mascata. Tactici si trucuri psihologice pentru invingatori la 29,00 lei scrisă de Kevin Hogan , JAMES SPEAKMAN, tiparită la editura Meteor Press în anul 2016. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.