Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2015

Nr. pagini: 112 pagini

ISBN: 9786068272153

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Religie / Spiritualitate, Carte nefolosită, Crestinism

Descriere

Ieromonahul Savatie Bastovoi este un nume singular in literatura contemporana, fiind unul din cazurile rare cand un scriitor exceleaza in toate genurile literare, fiind premiat de Uniunea Scriitorilor la toate sectiunile: poezie, proza si eseu. Aceasta trasatura ii face pe jurnalistii de la Le Figaro sa scrie despre Bastovoi ca despre „un geniu polivalent care scrie o opera deopotriva poetica, romanesca si dramatica”, iar Le Monde remarca „o scriitura luminoasa si impecabil construita”.

Festivalul de poezie de la Berlin l-a inclus, în 2007, cu poezia Rusoaica, in antologia poeziei de dragoste mondiale, alături de Omar Khayyam, Shakespeare, Esenin si alte nume sonore ale literaturii universale.

Este autorul a peste 20 de carti, vandute intr-un tiraj cumulat de peste 200.000 exemplare. Aparitia in Franta a romanului Iepurii nu mor, scris la 21 de ani, aduna cel mai bun dosar de presa dintre toate cărtile romanesti traduse in Franta in ultimii ani. Chiar in aceste zile, romanul apare in Italia.
Cartea despre femei este o bijuterie daruita la maturitate, care se inscrie in darurile pe care copilul de candva le facea mamei.
Educatia artistica primita in familie si, mai tarziu, la scolile de arta, strabate de aceasta data în forma cea mai directa, cartea fiind ilustrata cu acuarele ale autorului.


„Cand esti copil nu stii sa scrii, cand esti mare nu stii sa vezi”.
Savatie Bastovoi


Comandă online Cartea despre femei la 25,00 lei scrisă de Ieromonah Savatie Bastovoi, tiparită la editura Cathisma în anul 2015. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.