Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,84 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Top 10+

Anul apariției: 2014

Nr. pagini: 204 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734649600

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Literatura universala

Descriere

Traducere din limba engleza si note de Vali Florescu
In doar doi ani de la aparitie, romanul Firmin a fost tradus in peste treizeci de tari si a devenit senzatia Tirgului de Carte de la Frankfurt in 2008.
Firmin este un soricel nascut intr-un cartier sarac din Bostonul anilor ’60, la subsolul unei librarii. Acolo, tot infulecind una dupa alta pagini din Veghea lui Finnegan, cu care mama lui a captusit culcusul numeroasei sale familii, invata sa citeasca, devine un vagabond filosof ce se lupta cu marile intrebari ale existentei. Talentele sale exceptionale il instraineaza insa de semeni. Un suflet tandru, incearca din rasputeri sa comunice cu oamenii, dupa a caror companie tinjeste, dar isi da seama ca ii e sortit sa duca o viata singuratica, desi plina de fantezie. Pina la urma, tot incercind sa supravietuiasca in haosul demolarilor si modernizarii cartierului, dupa un sir de peripetii si cu un dram de noroc, izbuteste sa cunoasca un scriitor excentric, de a carui afectiune ajunge sa se bucure, ca si de frumusetea femeilor.


Comandă online Firmin. Aventurile unei vieți subterane (ediţie de buzunar) la 15,84 lei scrisă de Sam Savage, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Top 10+. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Firmin. Aventurile unei vieți subterane (ediţie de buzunar) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.