Disponibilitate:  în stoc

Preț:  21,45 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 120 pagini

ISBN: 9789730302240

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Niveluri educationale

Descriere

Contine fise de lucru si fise de evaluare pentru desfasurarea activitatii in Firma de Exercitiu. Activitatile sunt considerate a se desfasura saptamanal, pe parcursul a 3 ore legate in Firma de Exercitiu.

Materialele sunt gandite pentru organizarea activitatilor elevilor atat pe compartimente cat si individual in Firma de Exercitiu.

Cuprind descrieri ale activitatilor precum si sarcini de lucru pentru elevi.

Orele de laborator tehnologic apartin urmatoarelor module: Politici de marketing (1 ora), Analiza economico-financiara (1 ora), Negociere si contractare (1 ora).

Aceste activitati se desfasoara pe baza modelului de proiectare "firma de exercitiu". In planul de invatamant, aceste ore de laborator sunt organizate in orarul scolii in aceeasi zi, grupate in calup de 3 ore/zi pentru a asigura eficienta activitatii in firma de exercitiu.

Firma de Exercitiu - reprezinta o metoda interactiva de invatare pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial, o conceptie moderna de integrare si aplicare interdisciplinara a cunostintelor, o abordare a procesului de predare-invatare care asigura conditii pentru probarea si aprofundarea practica a competentelor dobandite de elevi in pregatirea profesionala.


Comandă online Firma de exercitiu. Modele si aplicatii pentru clasa a XII-a la 21,45 lei scrisă de Daniel Badila , Iuliana Badila, tiparită la editura Universitatea Lucian Blaga în anul 2019. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.