Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  29,50 LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , , ,

Editura:

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 160 pagini

ISBN: 9786068681535

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Avizat M.E.N. 2018.

Această culegere de exerciții și probleme de matematică cuprinde lecții grupate pe unități de învățare.

Culegerea se adresează elevilor din clasa a IV-a, respectă programa școlară în vigoare și nu o depășește, conținuturile vin însoțite de răspunsuri și indicații de rezolvare, fiind ușor de parcurs și se potrivește pe profilul de vârstă al elevilor de 10 ani.

Materialul este structurat în 10 unități de învățare, dintre care primele 9 conțin o serie de tematici aferente unității din care fac parte și sunt încheiate cu două teste, iar unitatea a zecea este de evaluare finală.

Materialul conține 811 exercitii si probleme ce constituie contexte variate pentru dezvoltarea tuturor competențelor prevăzute de programa școlară. Sunt propuse spre rezolvare 18 teste sumative (câte două pentru fiecare capitol) și 10 teste finale care conțin 70 de exerciții și probleme utile în activitatea la clasă, precum și în pregătirea pentru concursuri școlare.


Comandă online Matematica. Culegere de exercitii si probleme pentru clasa a IV‑a la 29,50 lei scrisă de Mirela Mihaescu , Anita Dulman , Otilia Brebenel , Crenguta Alexe, tiparită la editura Intuitext în anul 2016. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.