Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  25,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  25,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i): , , ,

Editura:

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 215 pagini

ISBN: 9786068954714

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Scolara, Carte nefolosita, Examene si concursuri

Descriere

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educa ţ iei Na ţ ionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 ş i se reg ă se ş te la pozi ţ ia nr. 212 din anexa Ordinului.
Aceast ă lucrare a fost realizat ă în conformitate cu Metodologia de organizare ş i desf ăş urare a Evalu ă rilor Na ţ ionale la finalul claselor a II - a , a IV - a ş i a VI - a în vigoare ş i vizeaz ă evaluarea unor competen ţ e din aria curricular ă „ Limb ă ş i comunicare" ( competen ţ ele generale ş i specifice prev ă zute de programele în vigoare pentru Limba ş i literatura român ă ş i , respectiv , pentru Limba modern ă 1 , clasele a V - a - a VIII - a ) .

Volumul de față reprezintă un auxiliar didactic care contribuie la dezvoltarea competenței de lectură a elevilor, nu doar pentru a face față cu brio examenului de Evaluare Națională de la finalul clasei a VI-a, ci și pentru a deveni cititori experimentați, care să poată beneficia de toate deschiderile oferite de textele citite.

Itemii variați (cu alegere duală și multiplă, de asociere, de completare, cu răspuns scurt, compuneri libere etc.) și descriptorii de evaluare au fost construiți conform componentelor fundamentale ale literației în domeniul lecturii, așa cum sunt definite acestea în Cadrul de referință PISA pentru lectură.