Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , , ,

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 215 pagini

ISBN: 9786068954714

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Examene si concursuri

Descriere

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educa ţ iei Na ţ ionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 ş i se reg ă se ş te la pozi ţ ia nr. 212 din anexa Ordinului.
Aceast ă lucrare a fost realizat ă în conformitate cu Metodologia de organizare ş i desf ăş urare a Evalu ă rilor Na ţ ionale la finalul claselor a II - a , a IV - a ş i a VI - a în vigoare ş i vizeaz ă evaluarea unor competen ţ e din aria curricular ă „ Limb ă ş i comunicare" ( competen ţ ele generale ş i specifice prev ă zute de programele în vigoare pentru Limba ş i literatura român ă ş i , respectiv , pentru Limba modern ă 1 , clasele a V - a - a VIII - a ) .

Volumul de față reprezintă un auxiliar didactic care contribuie la dezvoltarea competenței de lectură a elevilor, nu doar pentru a face față cu brio examenului de Evaluare Națională de la finalul clasei a VI-a, ci și pentru a deveni cititori experimentați, care să poată beneficia de toate deschiderile oferite de textele citite.

Itemii variați (cu alegere duală și multiplă, de asociere, de completare, cu răspuns scurt, compuneri libere etc.) și descriptorii de evaluare au fost construiți conform componentelor fundamentale ale literației în domeniul lecturii, așa cum sunt definite acestea în Cadrul de referință PISA pentru lectură.


Comandă online Evaluare nationala la finalul clasei a VI-a. Limba si comunicare scrisă de Florin Ionita , Florentina Samihaian , Maria Ionita , Ana Gabriela Dragomirescu, tiparită la editura Art în anul 2018. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Evaluare nationala la finalul clasei a VI-a. Limba si comunicare nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.