Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  22,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , , ,

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 240 pagini

ISBN: 9789734730391

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Culegeri si caiete auxiliare

Descriere

* Precomanda cu livrarea din 9 septembrie *

Avizat M.E.N. conform O.M. nr. 4696/2019

Lucrarea se pliază perfect pe noutăţile din curriculum pentru clasa a VII-a (noile planuri‑cadru, noua programă și noile manuale) și contribuie substanţial la formarea de competenţe reale privind disciplina limba și literatura română, fiind de fapt o variantă prietenoasă și atractivă, utilă nu doar elevilor și profesorilor, ci și părinţilor interesaţi de progresul propriilor copii.

Recomandarea noastră este de a utiliza acest auxiliar care, prin structură și conţinut, prin exerciţiile diferenţiate propuse și aplicate particularităţilor de vârstă ale elevilor, poate fi considerat o formă dezvoltată de parcurgere a programei, astfel încât orice activitate de evaluare aplicată elevilor va dovedi faptul că ei au atins performanţe maxime, în primul rând pentru că au fost sprijiniţi de o carte scrisă cu har pentru ei, de dascăli creativi, cu experienţă în activitatea la catedră.


Comandă online Exercitii practice de limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VII-a (anul scolar 2019-2020) la 22,00 lei scrisă de Geanina Cotoi , Mihaela Timingeriu , Mina-Maria Rusu , Irina Haila, tiparită la editura Paralela 45 în anul 2019. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Exercitii practice de limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VII-a (anul scolar 2019-2020) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.