Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  17,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  17,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , , , , ,

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 184 pagini

ISBN: 9789734730292

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Avizat M.E.N.
Gramatică. Fişe de lucru pentru clasa a 7-a este o lucrare concepută în conformitate cu noua programă pentru limba şi literatura română. Culegerea este utilă elevilor, indiferent de manualul pentru care s-a optat la clasă.
Este o lucrare complexă, dedicată în primul rând orelor de limba română, al cărei scop este dezvoltarea competenţelor lingvistice ale elevilor, fiind utilă deopotrivă şi profesorilor care pot selecta exerciţii pentru fiecare lecţie şi pot evalua nivelul achiziţiilor elevilor prin utilizarea testelor stadiale şi sumative. Cartea poate fi utilizată şi acasă, fiind un ghid nepreţuit pentru părinţi. Îi ajută, de asemenea, pe elevi şi în pregătirea pentru evaluarea naţională din clasa a 8-a şi pentru olimpiadele şcolare (OLLR, OLAV) deoarece propune şi tipuri de itemi specifici acestor evaluări, itemi care nu sunt cuprinşi, de obicei, în manualele şcolare.


Comandă online Gramatica. Fise de lucru (pe lectii si unitati de invatare cu itemi si teste de evaluare). Clasa a VII-a (anul scolar 2019-2020) la 17,00 lei, scrisă de Eliza-Mara TROFIN , Adina Elena Sasu , Ioana Enescu , Luminita Ardelean , Mariana Gurtavenco , Liviu Ioani, tiparită la editura Paralela 45, in anul 2019 cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile.