Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  27,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , , ,

Editura:

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 120 pagini

ISBN: 9786068681511

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Culegeri si caiete auxiliare

Descriere

Avizat M.E.N. 2018.

Caietul se adresează elevilor din învațământul primar și cuprinde o colecție de lecții sub forma unor fișe de lucru, cu exemple de rezolvare, pentru ca elevului să îi fie clară cerința.

Conține 13 unități de învățare, fiecare încheiată cu o secțiune de recapitulare și evaluare, cu excepția primei, celei de a șaptea și a ultimei care sunt recapitulative la început de semestru și la final de an școlar.

Caietul este utilizat de către elevi în activitatea de la clasă sau acasă, fiind un real suport pentru învățător, prin punerea împreună și mai ales în ordine logică și firească a temelor urmărite de programa școlară, pentru un demers educațional fluent și coerent, prin continuarea și extinderea textelor din manual și a secțiunilor de gramatică și vocabular aferente.

Caietul este în legătură cu platforma Școala Intuitext, ce oferă dimensiunea digitală a educației, fapt ce reprezintă un atu pentru atragerea copiilor spre învățarea cu ajutorul mijloacelor moderne puse la dispoziție de tehnologia actuală.


Comandă online Limba si literatura romana. Caietul elevului pentru clasa a III-a la 27,90 lei scrisă de Mirela Mihaescu , Anita Dulman , Otilia Brebenel , Crenguta Alexe, tiparită la editura Intuitext în anul 2016. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.