Printesa sub acoperire

Autor(i): ,

Editura:

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 400 pagini

ISBN: 9786063325960

Categorii: Beletristica, Carte nefolosita, Adolescenti

Produsul nu poate fi comandat:
Stocul epuizat!

Descriere

„Tot ce mi-am dorit vreodatã a fost sã NU mai fiu printesã.“

Îndrăgostită de basme, Lottie Pumpkin, o fată orfană dintr-un orășel de provincie, și-a droit dintotdeauna să fie o prințesă bună și curajoasă, asemenea eroinelor din poveștile ei preferate.

În capătul celălalt al Europei, Ellie Wolf, prințesa rebelă a Maradovei, își împarte timpul între plictiseala vieții de la palat și escapadele sub acoperire în lumea adolescenților obișnuiți. Atunci când destinul le aduce în aceeași cameră la Rosewood Hall, una dintre cele mai prestigioase școli din Anglia, avantajele unui schimb de roluri par aproape de la sine înțelese. Dar, pentru prințese, lumea este un loc plin de primejdii, iar la adăpostul zidurilor seculare ale școlii cineva le pândește fiecare pas…

O poveste fermecătoare despre prietenie, devotement și curajul de a fi tu însuți într-o lume în care prințesele nu sunt ce par a fi, iar magia basmului se regăsește acolo unde te aștepți mai puțin.

Connie Glynn s-a născut în Anglia în 1994 și a avut încă din copilărie o mare pasiune pentru povești, dictându-I mamei sale prima ei povestire la vârsta de șase ani.

În timpul facultății a înființat canalul YouTube de vlogging Noodlerella, care s-a bucurat de un succes imens în Marea Britanie, adunând în scurt timp aproape un million de abonați. Prima parte a trilogiei Cronicile Rosewood, Prințesă sub acoperire este romanul ei de debut.