Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 56 pagini

ISBN: 9789731233727

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Culegeri si caiete auxiliare

Descriere

Caietul de scriere. Clasa I. Semestrul 2 urmărește succesiunea literelor din noul manual avizat în 2018, este în conformitate cu programa şcolară şi constituie un suport util pentru exersarea şi aprofundarea scrisului. Exerciţiile propuse, structurate progresiv, sunt variate şi au grade de dificultate diferite. În alegerea acestora s-a urmărit facilitarea înţelegerii sensului unor cuvinte, a unor expresii sau a textelor, precum şi scrierea corectă şi caligrafică.
De asemenea, pentru verificarea periodică a cunoştinţelor, caietul conţine şi exerciţii destinate recapitulării şi evaluării.
Prin modul de prezentare, acest caiet este un material preţios atât pentru lucrul la clasă, cât şi pentru cel individual, fiind recomandat elevilor, cadrelor didactice şi părinţilor.


Comandă online Caiet de scriere. Clasa I. Semenstrul 2 (cod PI) scrisă de Luminita Minca, tiparită la editura Carminis în anul 2018. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Caiet de scriere. Clasa I. Semenstrul 2 (cod PI) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.