Disponibilitate:  în 10 zile

Preț:  19,90 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 10 zile.

Disponibilitate:  în 10 zile

Preț:  19,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 288 pagini

ISBN: 9786063330858

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Carti de dragoste / Romantice

Descriere

Cunoscut mai cu seamă pentru talentele de amant dorit de doamnele din înalta societate, Ransom Seymour, duce de Ainsley, are o datorie față de bunul său prieten, marchizul de Walfort. Dar plata cerută de acesta este de-a dreptul șocantă: să-i lase soția însărcinată pentru că, din păcate, el nu-și mai poate face datoria de soț.

La început, Ransom nici nu vrea să audă, dar, simțindu-se vinovat pentru infirmitatea prietenului, acceptă să-l ajute.

Jayne Seymour, marchiză de Walfort, este furioasă că soțul ei își dorește să o implice într-un aranjament atât de scandalos. Dar dorința de a deveni mamă este mai presus de jurământul de fidelitate și astfel acceptă să petreacă o lună alături de chipeșul duce de Ainsley. Însă pune anumite condiții: fără sărutări pasionale, fără să simtă plăcere.

Însă dragostea îi ia prin surprindere și Lady Jayne descoperă că faimosul crai o poate face să viseze din nou… iar Ransom realizează că a găsit femeia fără de care nu poate trăi. Acum că au cunoscut dragostea și pasiunea, vor mai putea reveni la viața de odinioară?

„Lorraine Heath scrie unele dintre cele mai puternice și mișcătoare povești din literatura de dragoste actuală.“

Jill Barnett

Lorraine Heath a scris peste 60 de romane, incluse pe listele de bestselleruri ale USA Today și New York Times, și a fost distinsă cu numeroase premii, inclusiv premiul RITA


Comandă online O datorie de onoare la 19,90 lei, scrisă de Lorraine Heath , Graal Soft, tiparită la editura Litera, in anul 2018 cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 10 zile.