Disponibilitate:  în 12 zile

Preț:  28,50 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 12 zile.

Disponibilitate:  în 12 zile

Preț:  28,50 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 178 pagini

ISBN: 9786069400692

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Culegeri si caiete auxiliare

Descriere

Culegerea se adresează elevilor din clasa a IV-a care vor să-și consolideze și să-și dezvolte cunostințele obținute în orele de curs, pentru a promova cu succes evaluarea națională și pentru a se adapta cu ușurință cerințelor clasei a V-a. De aceea, respectă cerințele curriculei naționale și oferă o gamă largă și atractivă de activități care pun elevul în situații de învățare inedite și cu diferite grade de dificultate.

Fiecare unitate, bine structurată, pornește de la un text literar, oferind astfel un bun suport pentru lectura suplimentară. Totodată, multe dintre activitățile propuse pentru înțelegerea textului (literar sau nonliterar) sunt gândite în maniera celor de testele PIRLS. Nu au fost neglijate nici noțiunile gramaticale, gândite ca o bază pentru însușirea temeinică a limbii române, nici sugestiile pentru comunicarea orală sau scrisă.

Totodată, culegerea vine și în sprijinul dascălilor dedicați profesiei, care doresc să utilizeze, în completarea manualului sau în pregătirea suplimentară, un suport complet și eficient în formarea competențelor elevilor pe care îi îndrumă.

Și poate nu e de neglijat faptul că prezenta culegere încununează cariera de dăscălițe, dar și de cunoscute autoare de manuale și auxiliare școlare a celor două autoare.


Comandă online Culegere de limba si literatura romana pentru clasa a IV-a la 28,50 lei scrisă de Aurelia Fierascu , Ana Lapovita, tiparită la editura Allegria în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 12 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.