Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  120,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 472 pagini

ISBN: 9786068043265

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicina / Sanatate, Carte nefolosită, Anatomia umana

Descriere

“Acest atlas furnizează informația esențială pentru studenți, medici în formare și alte cadre sanitare pentru a revizui și asimila procesele esențiale și vitale ale fiziologiei oricând de-a lungul dezvoltării profesionale. Este o carte sine qua non!” - Doody Enterprises, Inc.

Actuala ediție a acestei cărți clasice ușurează înțelegerea și asimilarea unei vaste cantități de informație de specialitate prin stabilirea și revizuirea exhaustivă a informației pe care studenții la medicină trebuie să și-o însușească pentru a face față examinărilor.

Cunoştinţele de fiziologie s-au amplificat din nou şi s-au modificat considerabil de când a fost publicată ultima ediţie a acestei cărţi. În special proteomica, adică investigarea tuturor proteinelor dintr-o singură celulă şi din întregul organism în anumite condiţii şi în intervale de timp specifice, a adus viziuni radical noi atât asupra dezvoltării, semnalizării şi comunicării celulare, cât şi cu privire la numeroasele funcţii integrative ale organismului uman. Prin urmare, a fost necesar să se revizuiască şi, în unele cazuri, să se extindă unele părţi ale cărţii, spre exemplu capitolul referitor la îmbătrânire, obezitate, funcţiile cililor şi fiziologia celulară a muşchilor scheletici.

Astăzi, numeroase aspecte fiziopatologice şi exemple clinice au fost adăugate în curricula de fiziologie medicală. Pentru a exprima această evoluție şi în cadrul Atlasului de Fiziologie a Omului, numeroasele trimiteri la clinică sunt indicate prin paragrafe cu margine albastră, iar cuvintele cheie fiziopatologice şi clinice sunt indicate în partea inferioară a fiecărei pagini de text.

Acest volumul de referință se remarcă prin: formatul accesibil și ușor de consultat; peste 200 de ilustrații în policromie; asocierea text – ilustrații este menită să faciliteze fixarea informației; informația cu relevanță clinică este clar evidențiată alături de corelațiile fiziopatologice și aspectele clinice esențiale.


Comandă online Fiziologie a omului. Atlas color la 120,00 lei scrisă de Stefan Silbernagl , Agamemnon Despopoulos, tiparită la editura Callisto în anul 2017. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.