Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  16,39 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Biblioteca pentru copii

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 112 pagini

ISBN: 9786063325823

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosită, Povesti, Copii 9-12 ani

Descriere

A fost odată… o carte. Dar nu una oarecare. A fost odată… una dintre cele mai citite cărți din lume: o poveste care a făcut milioane de copii și de oameni mari din întreaga lume să viseze, să zâmbească, să plângă. Este povestea unui adult care-și întâlnește copilul din sine sub înfățișarea micului prinț.
Plecat de pe asteroidul său ca să descopere lumea, un băiețel vizitează mai multe planete, unde, într-o serie de întâlniri extraordinare, i se revelează tot felul de ciudățenii ale adulților, culminând cu aventurile pe planeta Pământ.
Votată cea mai bună carte a secolului al XX-lea în Franța, Micul prinț este cea mai tradusă carte din lume după textele religioase și una dintre cele mai bine vândute cărți publicate vreodată.
• 300 de traduceri oficiale (inclusiv în Braille)
• 2 milioane de cărți vândute anual în toată lumea
• 400 de milioane de cititori


Comandă online Micul prinț la 16,39 lei scrisă de Antoine de Saint-Exupery , Antoine de Saint-Exupéry, tiparită la editura Litera face parte din colecția Biblioteca pentru copii. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Micul prinț nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.