Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  27,50 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  27,50 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 97 pagini

ISBN: 9786065673410

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicina / Sanatate, Carte nefolosită, Scoli postliceale - Asistenti medicali

Descriere

Cartea de fata se adreseaza in primul rand absolventilor scolilor postliceale sanitare, calificarea asistent medical de farmacie, care vor sustine Examenul de Certificare a Competentelor Profesionale, avand ca scop familiarizarea elevilor cu exigentele acestuia. Pe de alta parte, materialul oferit poate fi util tuturor elevilor care frecventeaza cursurile acestor scoli pentru autoevaluarea cunostintelor dar si cadrelor didactice in vederea elaborarii testelor de verificare si evaluare a pregatirii elevilor.

Lucrarea respecta structura subiectelor probei scrise a acestui examen si contine itemi de tip obiectiv, semi-obiectiv si subiectiv, fiind in concordanta cu continuturile tematice din curriculum pentru fiecare modul propus. La redactarea itemilor s-au avut in vedere informatii continute de carti din literatura de specialitate care cuprind tematica propusa pentru proba scrisa a examenului, carti care sunt prezentate in Bibliografie si pe care absolventii le pot consulta.


Comandă online Subiecte propuse pentru proba scrisa a examenului de certificare a competentelor profesionale - pentru invatamantul postliceal sanitar. Calificarea asistent medical de farmacie la 27,50 lei scrisă de Simona Ciulu, tiparită la editura Alma Craiova în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.