Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  44,50 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2009

Nr. pagini: 248 pagini

ISBN: 9786068021379

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicina / Sanatate, Carte nefolosită, Medicina alternativa

Descriere

Volumul cuprinde noţiunile generale necesare organizării recoltării, uscării şi păstrării plantelor medicinale, precum şi monografii consacrate fiecărei specii în parte, în cadrul cărora se descrie planta, se caracterizează răspândirea ei, se indică modul de recoltare şi de uscare, se descrie produsul vegetal folosit în scopuri terapeutice şi – dacă este cazul – se fac observaţii utile cu privire la speciile asemănătoare cu care se pot face confuzii, la măsurile de precauţie – când este vorba de plante toxice etc.
De asemenea, sunt indicate şi proprietăţile farmacologice ale plantelor prezentate, împreună cu structurile chimice ale celor mai importanţi (din punct de vedere cantitativ) compuşi prezenţi în produsul vegetal.
Lucrarea „Farmacognozie generală“ va fi utilă, în primul rând, elevilor şcolilor postliceale sanitare cu profil farmaceutic, dar şi studenţilor facultăţilor de farmacie, de medicină, de biologie şi de agro­nomie.
Între cei ce vor consulta cartea se vor găsi fără îndoială, alături de spe­cialişti, şi mulţi iubitori ai naturii.


Comandă online Farmacognozie generala la 44,50 lei scrisă de Marian Nita , Laurentiu Dinu, tiparită la editura Aius în anul 2009. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.