Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  49,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2017

ISBN: 9786069434208

Categorii: Dezvoltare personala, Carte nefolosită, Parenting

Descriere

Dr. Neufeld a numit acest fenomen "orientare de la egal la egal", si se refera la tendinta copiilor si tinerilor de a cauta la colegii lor de generatie un sistem de valori morale, identitate si coduri de comportament. Orientarea copiilor catre cei de aceiasi varsta cu ei submineaza coeziunea familiei, otraveste atmosfera scolara si favorizeaza un comportament agresiv, ostil si o sexualizare de la varste foarte mici.

Acest tip de comportament conduce la hartuirea sexuala, violenta juvenila si fenomenul de bullying din curtea scolii; efectele indepartarii de se pot vedea in infractionalitatea crescuta. Din pacate, parintii nu iau atitudine decat atunci cand situatia este aproape tragica.

Conceptele, principiile si sfaturile practice din Cum sa ne pastram copiii aproape. De ce parintii trebuie sa fie mai importanti decat prietenii le vor arata parintilor cum pot satisface nevoia innascuta a copiilor de a-si gasi directia si de a se raporta la o autoritate pentru a primi caldura, atentie si dragoste.


Comandă online Cum sa ne pastram copiii aproape. De ce parintii trebuie sa fie mai importanti decat prietenii la 49,00 lei scrisă de Gabor Mate , Gordon Neufeld, tiparită la editura Multi Media Est Publishing în anul 2017. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Cum sa ne pastram copiii aproape. De ce parintii trebuie sa fie mai importanti decat prietenii nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.