Disponibilitate:  în stoc

Preț:  49,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2015

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicina / Sanatate, Carte nefolosită, Cresterea copilului

Descriere

Traducere: Andreea Stănescu

Sunteți epuizați din cauza trezirilor nocturne ale copilului sau frustrați că adoarme greu?

Ați prefera o abordare mai blândă pentru rezolvarea acestor probleme în locul tehnicilor de sleep-training, cum sunt metoda plânsului controlat sau ridicarea și punerea înapoi în pătuț?

Sarah Ockwell-Smith, creatoarea conceptelor BabyCalm și ToddlerCalm, oferă în acest volum soluții pentru o abordare blândă a problemelor de somn tipice copiilor, de la naștere până la vârsta de cinci ani. Găsind echilibrul între nevoile părinților privați de somn și ale copilului, Sarah oferă sfaturi viabile, bazate pe dovezi științifice. Printre subiectele atinse se numără:

  • Ce ne arată de fapt studiile științifice cu privire la cât de mult trebuie să ne așteptăm să doarmă bebelușii și copiii mici în fiecare etapă de creștere.

  • De ce multe dintre sfaturile cu privire la somn sunt incorecte și contraproductive.

  • Ce putem învăța din obiceiurile altor culturi.

  • Cum să facem față problemelor uzuale, printre care trezirile frecvente, terorile nocturne și udatul patului.

Veți găsi recomandări practice pentru fiecare etapă de creștere și pentru crearea ambianței de somn perfecte, respectiv a unui ritual de culcare, pentru alimentație și consecințele acesteia asupra somnului, pentru folosirea corectă a obiectelor de tranziție.


Comandă online Solutii blande pentru somnul linistit al bebelusilor si al copiilor la 49,00 lei scrisă de Sarah Ockwell-Smith, tiparită la editura Multi Media Est Publishing în anul 2015. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.