Disponibilitate:  nedisponibila

Produsul nu poate fi comandat:

Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  33,99 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2015

Nr. pagini: 478 pagini

ISBN: 9786065114517

Categorii: Limbi Straine, Carte nefolosită, Limba Franceza

Descriere

Editura STEAUA NORDULUI continua seria de dictionare, dictionare tehnice, ghiduri de conversatie, manuale fara profesor si carti practice pentru elevi, studenti si pentru toti cei care doresc sa invete alte limbi straine. Lucrarile noastre sunt concepute pentru a fi de un real ajutor si celor care calatoresc in strainatate si care doresc sa deprinda repede si exact gramatica si expresiile uzuale ale limbilor respective.

Editura aduce pe piata romaneasca, pentru prima data, la cele mai mici preturi, lucrarile atat de ravnite de publicul interesat. In paginile acestor volume care se vad acum lumina tiparului veti gasi ajutorul de care aveti cu adevarat nevoie.


Comandă online Franceza fara profesor (curs practic + CD) (CD-ul contine pronuntia celor 19 lectii) la 33,99 lei scrisă de Ana Maria Cazacu, tiparită la editura Steaua Nordului în anul 2015. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Franceza fara profesor (curs practic + CD) (CD-ul contine pronuntia celor 19 lectii) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.