Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  42,00 LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 339 pagini

ISBN: 9789730304466

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Cartea respecta programele scolare aprobate de Ministerul Educatiei pentru clasele V-VIII, precum si schimbarile de baza aparute in Gramatica Limbii Romane precum si in Dictionarul ortografic, Ortoepic si Morfologic din 2005.

In volum sunt cuprinse toate notiunile teoretice ale Gramaticii limbii romane, explicate punctual si exemplificate, precum si grile aplicative pentru fiecare parte de vorbire, de propozitie, de vocabular si de fonetica, explicate si comentate, in asa fel incat elevul sa se poata verifica, sa inteleaga fenomenele limbii si sa-si evalueze propria pregatire, iar compunerile literare vor constitui un indreptar in realizarea lucrarilor care se dau la scoala sau la examene.


Comandă online Notiuni de gramatica si compuneri literare tematice pentru clasele V-VIII. Teorie, exercitii aplicative, grile comentate la 42,00 lei scrisă de Alexandru Petricica , Amelia Petricica în anul 2019 cu un număr de 339 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Notiuni de gramatica si compuneri literare tematice pentru clasele V-VIII. Teorie, exercitii aplicative, grile comentate nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.