Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  35,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

ISBN: 9786066391603

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihologie practica / aplicata

Descriere

Aproape toţi oamenii suferă de depresie cel puţin o dată în viaţă, indiferent de rasă, gen, vârstă ori statut socio-economic. Mulţi suferă în tăcere, fără să ceară vreodată ajutor.
Află de la dr. Robert L. Leahy de ce depresia a devenit o epidemie pe plan mondial și cum să îţi schimbi atitudinea ca să scapi de gândurile autodistructive.
Folosind practici de conștientizare și meditaţie, vei vedea într-o nouă lumină imaginile ce te tulburau și te aruncau în hăul tristeţii.
Dr. Leahy expune în termeni simpli și tonici cauzele, simptomele și tratamentele posibile pentru depresie, combinând studiile de caz cu instrucţiuni simple ce te învaţă să înţelegi depresia și s-o înlături eficient, ajutându-te atât pe tine, cât și pe cei dragi să scăpaţi de senzaţiile de extenuare, singurătate și devalorizare.
Nu trebuie să aștepţi să te salveze cineva. Te poţi salva singur!

„Un ghid de referinţă, realizat de un clinician remarcabil. El prezintă problemele tipice ale depresiei şi oferă explicaţii clare cu privire la modul de a le rezolva. Este o lectură obligatorie pentru oricine suferă de depresie – şi cine nu a suferit de depresie la un moment dat în viaţă?“ (Dr. Aaron T. Beck, profesor emerit la University of Pennsylvania)

„Din experienţa mea de aproape trei decenii cu cazurile de depresie, am învăţat multe de la pacienţii mei şi de la propria mea viaţă şi cred că poţi învăţa și tu din tehnicile şi strategiile pe care mulţi dintre pacienţii mei le-au găsit utile.
Această carte este setul tău de instrumente, este locul unde găseşti tehnici pe care le poţi folosi în fiecare zi pentru a te elibera de chinul depresiei.
Aş dori ca, ori de câte ori te simţi autocritic, indecis sau fără speranţă, să fii capabil să o deschizi, să găseşti instrumentele de care ai nevoie şi să te ajuţi singur.

Secretul este ca tu să-ţi devii, de fapt, propriul terapeut, propriul „îndrumător“, astfel încât să nu ai nevoie de încurajări din partea altor persoane pentru a găsi îndrumare. Scopul final este de a-ţi recăpăta controlul asupra propriei vieţi.“ (Dr. Robert L. Leahy)

Dr. Robert L. Leahy

Absolvent al prestigioasei universităţi Yale, dr. Leahy e director al Institutului American pentru Terapie Cognitivă și profesor de psihologie clinică la Facultatea de Medicină Weill-Cornell.
A fost preşedinte al Asociaţiei pentru Terapie Comportamentală şi Cognitivă, al Asociaţiei Internaţionale de Psihoterapie Cognitivă şi al Academiei de Terapie Cognitivă. A primit Premiul Aaron T. Beck pentru Contribuţii Remarcabile în Terapia Cognitiv- Comportamentală.
A scris şi editat 17 cărţi; lucrările lui au fost traduse în 14 limbi. Dr. Leahy a susţinut prelegeri în întreaga lume despre terapia cognitivă, depresie, anxietate şi alte tulburări.


Comandă online Invinge depresia inainte sa te invinga ea pe tine. Cum sa te vindeci de depresie la 35,00 lei scrisă de Robert L. Leahy, tiparită la editura For You în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.