Disponibilitate:  în stoc

Preț:  50,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 180 pagini

ISBN: 9786065837195

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Examene si concursuri

Descriere

Volumul Metodica şi evaluarea pentru examenele de titularizare şi definitivare în învăţământ - EDIŢIA A TREIA REVIZUITĂ ŞI ADĂUGITĂ - a apărut ca răspuns la reacţiile pozitive ale celor care au simţit că ediţiile precedente i-au ajutat la examenele pe care le-au susţinut.

Acest volum încearcă o abordare deosebită şi modernă a subiectelor de metodică ale celor două tipuri de examene şi se adresează, în egală măsură, învăţătorilor, educatorilor şi profesorilor.

Este un volum structurat, logic prezentat, uşor de înţeles şi foarte eficient!

Am ales să vă fim alături şi să vă oferim paşii pe care trebuie să-i urmaţi în rezolvarea subiectului de metodică şi, după parcurgerea acestor paşi vă oferim şi o sugestie de rezolvare a acestuia. Veţi vedea că totul este uşor de înţeles!

Punctul de plecare al acestui volum este Programa Şcolară. Acesta este, fără doar şi poate, cheia pe care orice candidat o are la îndemână pentru a deschide universul didactic din care face parte el şi elevii săi.

Este important să o înţeleagă pentru a o folosi corect şi, dacă o înţelege, uşa se deschide.

Mai mult chiar, este important să se conecteze la noutatea didactică, la noile abordări metodice, la noile programe şcolare astfel încât el, candidatul, să fie nou şi să se reinventeze.

EDIŢIA A TREIA REVIZUITĂ ŞI ADĂUGITĂ a volumului Metodica şi evaluarea pentru examenele de titularizare şi definitivare în învăţământ dedică un capitol întreg acestor schimbări: Noi programe şcolare, noi abordări”.

Volumul oferă informaţii teoretice, aplicaţii la clasă şi modele de rezolvare a subiectelor din anii anteriori şi, prin fiecare nouă ediţie, ţine pasul cu schimbările pe care noile programe şcolare le impun, reuşind să fie mereu de actualitate. Nu propunem un volum de metodică ce nu vă mai este util în câţiva ani, ci vă propunem un volum de metodică mereu nou, actual, în pas cu schimbările educaţionale şi, aşa cum am spus încă de la început, foarte eficient.

PARCURGE-L ALĂTURI DE NOI!

Cristina Vasile

Denisa Ene


Comandă online Metodica si evaluarea pentru examenele de titularizare si definitivare in invatamant (Editia a III-a adaugita si revizuita) la 50,00 lei scrisă de CRISTINA VASILE , Denisa Ene, tiparită la editura Rovimed Publishers în anul 2017. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.