Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  23,95 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  23,95 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Editura:

Anul aparitiei: 2017

ISBN: 9786066333214

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Scolara, Carte nefolosita, Niveluri educationale

Descriere

DESCRIERE

PACHET COMPLET pentru clasa a III-a

Conţine:

1. caiet inderdisciplinar ;

2. diplomă de absolvent ;

3. supliment engleza – GRATUIT ;

4. insignă tip cocardă cu panglică tricoloră – GRATUIT .

5. „Lecturi de vară– texte distractive” ;

6. poster „Jurnal de lectură” cu rebus educativ;

7. supliment – Fișe de lectură GRATUIT .

1. Caietul interdisciplinar „Ne distrăm vara cu Puf și Fin - Jocuri și activități recreative” este conceput conform programei școlare aferente clasei a III-a. Într-o manieră atractivă și jucăușă, copiii vor descoperi bucuria petrecerii timpului liber recapitulând cunoștințele acumulate pe parcursul anului școlar, fără să fie necesară asistența adulților. Alături de Puf și Fin, doi extratereștri simpatici și curioși, copiii vor porni într-o fascinantă călătorie în universul cunoașterii și vor descoperi răspunsuri la întrebări din toate domeniile. Prin jocurile, rebusurile, exercițiile și activitățile practice distractive conținute în acest caiet, elevii vor începe un nou an școlar pe deplin pregătiți!

2. Diploma de absolvent este în format B5, pe suport cartonat colorat.

3. Suplimentul de engleză este un suport foarte util pentru învățarea și aprofundarea de către copii a a cuvintelor de bază ale limbii engleze, într-o manieră atractivă și interactivă pentru copii.

4. Insigna tip cocardă cu panglică tricoloră este ideală pentru premierea/recompensarea elevilor la sfârșit de an școlar, acestora acordându-li-se, astfel, distincția de „Absolvent de Onoare”. Rozeta insignei este plastifiată pe suport metalic și are atașată o panglică tricoloră de dimensiuni generoase.

5. „Lecturi de vară – Texte distractive și jocuri creative” cuprinde 15 texte distractive (câte unul pentru fiecare săptămână), atent selectate și adaptate nivelului de vârstă, conform programei școlare în vigoare. Copiii vor pătrunde în lumea magică a lecturii şi vor cunoaşte cei mai interesanţi eroi, prinţi şi prinţese ce îi vor însoţi pe întreaga perioadă a vacanţei de vară, alături de care vor trăi suspansul şi emoţia şi vor descoperi ce înseamnă binele şi răul, adevărul şi minciuna, curajul şi laşitatea.

Copiii se vor delecta citind următoarele texte:

„Lebedele”;

„La cireșe”;

„Degețica”;

„Bunica”;

„Dl Goe”;

„Peștișorul de aur”;

„Regele Midas”;

„Broaștele care-și doreau un rege”;

„Heidi”;

„Prepelița și puii ei”;

„Lingușirea și minciunea”;

„Cei trei frați”;

„Bambi”;

„Fiind băiet păduri cutreieram”;

„Vaca nărăvașă”.

6. Posterul „Jurnal de lectură” cu rebus educativ (format A3, color)reprezintă o modalitate distractivă de verificare și de reținere a cunoştinţelor dobândite de copii în urma lecturării textelor literare cuprinse în„Lecturi de vară – Texte distractive”.

7. Suplimentul „Fișe de lectură ” este conceput pe baza textelor literare din „Lecturi de vară – texte distractiveˮ, având rolul de a contribui la înţelegerea şi aprofundarea acestora. Pentru fiecare text literar inclus în „Lecturi de vară – texte distractive”, copiii vor avea la îndemână câte o fișă de lectură în care vor completa ceea ce au reținut din text și vor afla, într-o manieră ludică, învățătura (morala) acestuia.