Disponibilitate:  în 10 zile

Preț:  24,00 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 10 zile.

Disponibilitate:  în 10 zile

Preț:  24,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2017

ISBN: 9786066334563

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Niveluri educationale

Descriere

PACHET COMPLET pentru clasa I

Conține:

1. caiet inderdisciplinar ;

2. diplomă de absolvent ;

3. supliment engleza – GRATUIT ;

4. „Lecturi de vară– texte distractive şi jocuri creative” ;

5. poster „Jurnal de lectură” cu rebus educativ (format A3, color) reprezintă o modalitate interactivă de verificare a cunoştinţelor dobândite în urma lecturării).

1. Caietul interdisciplinar „Ne distrăm vara cu Puf și Fin - Jocuri și activități recreative” este conceput conform programei școlare aferente clasei I. într-o manieră atractivă și jucăușă, copiii vor descoperi bucuria petrecerii timpului liber recapitulând cunoștințele acumulate pe parcursul anului școlar, fără să fie necesară asistența adulților. Alături de Puf și Fin, doi extratereștri simpatici și curioși, copiii vor porni într-o fascinantă călătorie în universul cunoașterii și vor descoperi răspunsuri la întrebări din toate domeniile. Prin jocurile, rebusurile, exercițiile și activitățile practice distractive conținute în acest caiet, elevii vor începe un nou an școlar pe deplin pregătiți!

2. Diploma de absolvent este în format B5, pe suport cartonat colorat.

3. Suplimentul de engleză este un suport foarte util pentru învățarea și aprofundarea de către copii a cuvintelor de bază ale limbii engleze, într-o manieră atractivă și interactivă.

4. „Lecturi de vară – Texte distractive și jocuri creative” cuprinde 15 texte distractive (câte unul pentru fiecare săptămână), atent selectate și adaptate nivelului de vârstă, conform programei școlare în vigoare. Copiii vor pătrunde în lumea magică a lecturii şi vor cunoaşte cei mai interesanţi eroi, prinţi şi prinţese ce îi vor însoţi pe întreaga perioadă a vacanţei de vară, alături de care vor trăi suspansul şi emoţia şi vor descoperi ce înseamnă binele şi răul, adevărul şi minciuna, curajul şi laşitatea.

Copiii se vor delecta citind următoarele texte:

„Povestea puișorului îngâmfat”;

„Povestea elefănțelului curios”;

„Cocoșul de munte și vulpea”;

„Căsuța din oală”;

„Ursul păcălit de vulpe”;

„Lăcrămioare”;

„Jucăriile celui cuminte”;

„Scufița Roșie”;

„Povestea gâștelor”;

„Vulpea și strugurii”;

„Turtița”;

„Acceleratul”;

„Mincinosul”;

„Cei trei purceluși”;

„Vine ploaia”.

5. Posterul „Jurnal de lectură” cu rebus educativ (format A3, color)reprezintă o modalitate distractivă de verificare și de reținere a cunoştinţelor dobândite de copii în urma lecturării textelor literare cuprinse în„Lecturi de vară – Texte distractive și jocuri creative”.


Comandă online Pachet complet absolvire/premiere pentru clasa I la 24,00 lei scrisă de Daniela Bulai, tiparită la editura Diana în anul 2017. Cartea poate fi livrată în circa 10 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.