Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  12,84 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 142 pagini

ISBN: 9789734725021

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Niveluri educationale

Descriere

Matematică și explorarea mediului - Clasa pregătitoare este elaborată conform programei în vigoare aprobate de M.E.N. prin O.M. nr. 3418/19.03.2013. Conținuturile sunt structurate pe niveluri de învățare diferențiate și pe trepte progresive de dificultate, iar secțiunile destinate completării portofoliilor elevului și profesorului sunt marcate ca atare.

Caietul de lucru (semestrul I și semestrul II) conține, exerciții, probleme, jocuri, teste de evaluare inițială, stadială și finală, dar și de autoevaluare, fiind util astfel atât în activitățile de învățare standard (în conformitate cu cerințele programei școlare), cât și în pregătirea suplimentară a elevilor prin planuri individualizate de învățare.

Îmbogățit cu un abundent material iconografic, care nu numai că ușurează, dar face procesul învățării amuzant, volumul include pe coperta a treia un Certificat de competență a învățării, ce poate fi semnat de profesor și se înmânează elevului la sfârșitul anului școlar.


Comandă online Matematica si explorarea mediului. Modalitati de lucru diferentiate clasa pregatitoare la 12,84 lei scrisă de Daniela Berechet , Iuliana Filfanescu , Constantin Filfanescu, tiparită la editura Paralela 45 în anul 2017. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.