Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  19,80 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 168 pagini

ISBN: 9789734727124

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Matematică - Clasa a IV-a este elaborată conform programei în vigoare aprobate de M.E.N. prin O.M. nr. 5003/02.12.2014. Conținuturile sunt structurate pe niveluri de învățare diferențiate și pe trepte progresive de dificultate, iar secțiunile destinate completării portofoliilor elevului și profesorului sunt marcate ca atare.

Caietul de lucru (semestrul I și semestrul II) conține, exerciții, probleme, jocuri, teste de evaluare inițială, stadială și finală, dar și de autoevaluare, fiind util astfel atât în activitățile de învățare standard (în conformitate cu cerințele programei școlare), cât și în pregătirea suplimentară a elevilor prin planuri individualizate de învățare.

îmbogățit cu un abundent material iconografic, care nu numai că ușurează, dar face procesul învățării amuzant, volumul include pe coperta a treia un Certificat de competență a învățării, ce poate fi semnat de profesor și se înmânează elevului la sfârșitul anului școlar


Comandă online Matematica si explorarea mediului. Modalitati de lucru diferentiate. Caiet de lucru pentru clasa IV-a (semestrul I si semestrul II) la 19,80 lei scrisă de Daniela Berechet, tiparită la editura Paralela 45 în anul 2018. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Matematica si explorarea mediului. Modalitati de lucru diferentiate. Caiet de lucru pentru clasa IV-a (semestrul I si semestrul II) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.