Visuri de ingeri si monstri

Autor(i):

Editura:

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 592 pagini

ISBN: 9786068754437

Produsul nu poate fi comandat:
Stocul epuizat!

Descriere

O STRĂFULGERARE ALBASTRĂ. AKIVA ÎI ÎNTÂLNI PRIVIREA LUI KAROU ȘI EXPRESIA EI ERA DE NEÎNDURAT. EXPRESIA SPERANȚEI, MURIND FĂRĂ SURPRINDERE.

CE FORȚĂ SE POATE ÎMPOTRIVI DESTINULUI? Două lumi sunt în pragul unui război nimicitor. Karou, punând în aplicare o înșelăciune strategică, a preluat controlul rebeliunii himerelor și e hotărâtă să o conducă spre un alt țel decât al unei răzbunări finale disperate, fără perspectivă. Viitorul depinde de ea.
Când împăratul nemilos al îngerilor își aduce armata în lumea oamenilor, Karou și Akiva sunt în sfârșit reuniți, nu în dragoste, ci într-o încercare de alianță împotriva dușmanului comun. Alianța aceasta e o versiune deformată a visului lor de odinioară, dar ei încep să spere că ar putea să croiască un drum înainte pentru popoarele lor. Și probabil și pentru ei.
Însă, cu amenințări și mai mari la orizont, sunt Karou și Akiva destul de puternici ca să reziste între zei și monștri?
Trilogia Născută din fum și os, ajunge la un deznodământ epic, atunci când – de pe străzile Romei până la peșterile kirine și dincolo de ele – oameni, himere și serafimi se zbat, iubesc și mor, într-o apoteoză ce transcende bine și rău, dreptate și nedreptate, prieten și dușman.