Disponibilitate:  în stoc

Preț:  43,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Va propunem un manual exceptional, elaborat de autori de prestigiu in lumea matematica. Lucrarea continua, dezvolta si insumeaza experienta didactica si stiintifica a scolii romanesti intr-o formula interesanta, care imbina coerent: teoria, exemplele, exercitiile practice, problemele propuse si testele de verificare.
Manualul se adreseaza tuturor elevilor, celor mai buni, dar si acelora carora nu le place matematica, existand un echilibru intre accesibilitate si profunzime. Lectiile sunt organizate pe doua coloane, prezentand in paralel elementele de teorie si aplicatiile directe ale acestora, iar numarul mare de probleme propuse, structurate pe diferite grade de dificultate, permite chiar utilizarea individuala a manualului.


Comandă online Matematica M1. Manual pentru clasa a XII-a la 43,00 lei scrisă de Eugen Campu , I. Romeo , G. Streinu-Cercel , B. Singer , Neculai Nedita , Adrian Ghioca , Nicolae Angelescu , Ion D. Ion , N. Angelescu , A. Ghioca , N. Nedita, tiparită la editura Sigma în anul 2007. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.