Disponibilitate:  în stoc

Preț:  20,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Nr. pagini: 142 pagini

ISBN: 9789739077743

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Învățamânt - Educație, Muzica, Clasa a VI-a, Manuale scolare, Carte Școlară, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Rezultat al unei bogate experiente didactice, manualul este bine organizat, accesibil si atractiv.
Autorii ofera profesorului pretextele pentru inlantuirea continuturilor, prezentand lectiile sub forma unor mini scenarii didactice, intermediate de "mascote muzicale" alese adecvat principalelor capitole ale manualului. Metodic, lectiile cuprind in succesiune etapele necesare predarii-invatarii: cantec - remarca teoretica - aplicatii, auditii, exercitii de scris-citit muzicale. Grafica este sugestiva si atractiva.
Elevul este atras de dialogul viu al textelor didactice, de repertoriul muzical variat si bine selectat, fiind astfel motivat de a invata cu placere.
Manualul poate fi utilizat cu succes, oferind profesorului sansa de a modela sensibilitatea elevului, de a-i dezvolta creativitatea si capacitatea de a-si descoperi potentialele aptitudini.
Manualul este in deplin acord cu cerintele metodologice moderne de predare a educatiei muzicale in scoala.


Comandă online Educatie muzicala. Manual pentru clasa a VI-a la 20,00 lei scrisă de Valentin Moraru , Anca Toader, tiparită la editura Sigma cu un număr de 142 pagini. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.