Disponibilitate:  în stoc

Preț:  229,00 LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Limbi straine

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 308 pagini

ISBN: 9789734659746

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Invatamant / Educatie, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Editia a II-a Un manual integral in limba romana, care se adreseaza unui public larg, neselectat in functie de limbile straine pe care le cunoaste. PULS a fost elaborat pe baza Portofoliului European al Limbilor intocmit de Consiliul Europei pentru nivelurile A1-A2, tinindu-se cont de toate elementele necesare invatarii unei limbi straine: intelegere orala (ascultare), intelegere scrisa (citire), exprimare orala (participare la conversatie, producerea unui discurs oral), exprimare scrisa. Pachetul contine un manual, un caiet de exercitii si doua CD-uri audio.

Puteti descarca in format MP3 continutul CD-urilor audio care insotesc manualul (CD 1.ZIP) (CD 2.ZIP)

Manualul cuprinde 12 unitati tematice, oferind cursantului o serie de situatii de comunicare cu aplicabilitate imediata (publice, profesionale, private). Ilustratiile completeaza partea discursiva, impreuna cu care compun un vocabular ce constituie un punct de plecare pentru diverse sarcini conversationale. Sectiunile de Romana utila cuprind cuvinte si expresii relationate cu temele diferitelor unitati. Pentru rezolvarea problemelor ce pot aparea din dificultatea intelegerii discursului unor persoane cu accent diferit, au fost elaborate doua CD-uri audio cu dialoguri inspirate din temele abordate in manual. Caietul de exercitii vine in completarea manualului, ajutind la fixarea cunostintelor dobindite.


Comandă online Puls: Manual de limba română ca limbă străină. Nivelurile A1-A2 la 229,00 lei scrisă de Daniela Kohn, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Limbi straine. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.