Disponibilitate:  în 5 zile

Preț:  32,95 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 5 zile.

Disponibilitate:  în 5 zile

Preț:  32,95 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: COLLEGIUM -> Metodica

Anul apariției: 2014

Nr. pagini: 248 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734644810

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Gradinita, Învățamânt - Educație, Nivel prescolar, Niveluri educationale, Invatamant / Educatie, Carte nefolosită

Descriere

Predarea matematicii in gradinita trebuie sa aiba in vedere interesele si nevoile copilului, respectarea ritmului sau de lucru, incurajarea initiativei, stimularea autoreflectiei, autoevaluarii si autoreglarii comportamentului de invatare. Pornind de la aceste premise, volumul ofera educatorilor informatii esentiale care ii vor ajuta sa-si organizeze si sa-si imbunatateasca activitatea didactica. Cei interesati gasesc atit o prezentare generala a curriculumului national si a diferitelor tipuri de proiectare, invatare sau evaluare, cit si sfaturi practice cu privire la organizarea activitatii didactice, materialele utilizate, metodologia de invatare a numerelor na-turale, a unitatilor de masura sau a elementelor de geometrie. Lucrarea propune de asemenea o larga paleta de jocuri logico-matematice si numeroase proiecte didactice ale unor activitati matematice sau integrate, structurate pe grupe si niveluri, fiind un ghid util pentru desfasurarea activitatilor matematice in invatamintul prescolar.


Comandă online Didactica activitățlor matematice în grădiniță la 32,95 lei, scrisă de Constantin Petrovici, tiparită la editura Polirom, face parte din colecția COLLEGIUM -> Metodica cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 5 zile.