Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  50,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  50,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Sa fii sanatos

Anul apariției: 2014

Nr. pagini: 144 pagini

ISBN: 9786065886827

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Alimentatie / Nutritie, Medicină - Sănătate, Gastronomie, Diverse, Diverse, Carte nefolosită, Gastronomie

Descriere

Cartea Laurei Cosoi este o invitaţie adresată cititorilor de a pătrunde în intimitatea bucătăriei sale.
Autoarea ne oferă un „jurnal culinar“, splendid ilustrat, unde sunt adunate reţete pe care ea le îndrăgeşte – feluri de mâncare pe care le prepară adesea, spre deliciul familiei şi al prietenilor de suflet. Cele mai multe dintre reţete sunt uşor de pregătit, rapide şi pline de ingrediente sănătoase.
De la supe şi aperitive până la salate şi deserturi, luăm parte la o incursiune în lumea culinară a unei vedete – a cărei intenţie, după cum ea însăşi mărturiseşte, este de a destăinui o frântură din universul ei, din modul în care îşi petrece timpul liber, din ceea ce doreşte să împartă cu toţi cei dragi.
Astfel, dincolo de o carte de bucate, Laura Cosoi oferă în dar admiratorilor ei o mostră a stilului său de viaţă, o exprimare a bucuriei nu doar de a te hrăni echilibrat, ci şi de a trăi armonios, cu pasiune şi iubire.


Comandă online Rămâi la masă? la 50,00 lei scrisă de Laura Cosoi , Laura Cosoi, tiparită la editura Curtea Veche face parte din colecția Sa fii sanatos. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.