Disponibilitate:  în stoc

Preț:  59,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 448 pagini

ISBN: 9789993186786

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Artă și Fotografie, Albume, Beletristica, Carte nefolosită, Literatura universala

Descriere

"Cine eşti tu?", "De unde vine lumea?" sunt întrebările pe care Sofia le găseşte în cutia de scrisori şi la care va căuta răspunsuri de-a lungul cursurilor de filosofie oferite de enigmaticul profesor Albert. Misterele nu vor înceta să apară, întrebările vor fi din ce în ce mai greu de descifrat, iar identităţile se vor pierde în jocul constant dintre realitate şi ficţiune. Lumea Sofiei este romanul istoriei filosofiei, îmbrăcând în forme accesibile și captivante marile modele de gândire ale lumii, din cele mai vechi timpuri și până astăzi.

Editura Univers aduce cititorilor o nouă ediție a Lumii Sofiei, romanul-eveniment al lui Jostein Gaarder, tradus în 53 de limbi și vândut în peste 30 de milioane de exemplare. Republicată la cererea publicului cucerit de povestea micuței Sofia, cartea autorului norvegian apare într-o nouă traducere, aparținând Anei Mihăilescu.


Comandă online Lumea Sofiei la 59,90 lei scrisă de Jostein Gaarder, tiparită la editura Univers în anul 2013. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.