Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  43,30 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  43,30 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Fiction Ltd

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 440 pagini

Tip copertă: cartonata

ISBN: 9789734638338

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Literatura romana, Beletristică și critică, Beletristica, Carte nefolosită, Literatura romaneasca

Descriere

Nominalizare in cadrul Galei Premiilor Radio Romania Cultural, sectiunea „Proza”, editia 2014
Nominalizare la Premiile revistei Observator cultural, editia 2014, sectiunea „Proza”

Nominalizare la Premiile Uniunii Scriitorilor din Romania pentru anul 2013, sectiunea „Proza”, dar autorul s-a recuzat de la selectia finala

Varujan Vosganian este autorul Cartii soaptelor, unul dintre cele mai bune romane aparute in literatura romana de dupa 1989. Romanul, tradus deja in numeroase limbi, a fost considerat de critica o epopee a secolului XX, o carte identitara pentru poporul armean. Dar fiecare popor, fiecare loc, fiecare timp are o Carte a soaptelor a sa. Ea trebuie doar povestita.

Jocul celor o suta de frunze este initierea in realismul magic al unei Carti a soaptelor a poporului roman. Cele sase povestiri ale volumului vorbesc despre nelinistile, cautarile si incertitudinile noastre, despre atitea traume inca nevindecate. Jocul celor o suta de frunze ne previne ca, daca memoria, ca stare de luciditate, nu se regaseste in prezentul si chiar in viitorul nostru, viitorul nu va fi decit o reintoarcere in trecut.


Comandă online Jocul celor o sută de frunze și alte povestiri la 43,30 lei scrisă de Varujan Vosganian, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Fiction Ltd. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.