Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  29,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Colecția: FOARTE BINE!

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 288 pagini

ISBN: 9789734715329

Categorii: Clasa a IX-a, Manuale scolare, Învățamânt - Educație, Liceu, Niveluri educationale

Descriere

Lucrarea de fata este conceputa ca o noua modalitate de invatare, integrata (inter- si transdisciplinara), functionala si aplicativa, a limbii si literaturii romane in perioada scolaritatii obligatorii, in conformitate cu tendintele metodologice actuale, care pun accent pe formarea competentelor de comunicare necesare in toate domeniile de cunoastere si de activitate.
Elaborata conform programei de limba si literatura romana, lucrarea este mai bogata decat un manual; ea contine toate cele zece teme de studiu recomandate de programa (Adolescenta; Familia; Iubirea; Lumi fantastice; Confruntari etice si civice; Joc si joaca; Scoala; Scene din viata de ieri si de azi; Aventura, calatorie; Personalitati, exemple, modele), dand profesorilor posibilitatea sa aleaga o tema sau alta in functie de profilul si specializarea claselor si de numarul de ore pe saptamana si, de asemenea, conform principiului accesibilitatii in raport cu nivelul dezvoltarii intelectuale si de cultura generala al elevilor. Un capitol separat il constituie Literatura si alte arte, in care se studiaza relatia dintre literatura si alte limbaje artistice.


Comandă online LIMBA SI LITERATURA ROMANA - STANDARD. CLASA A IX-A la 29,00 lei scrisă de Anca Davidoiu Roman , Dumitrita Stoica , Luminita Paraipan, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția FOARTE BINE!. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul LIMBA SI LITERATURA ROMANA - STANDARD. CLASA A IX-A nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.