Disponibilitate:  nedisponibila

Produsul nu poate fi comandat:

Disponibilitate:  nedisponibila

Pret:  9,90 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Editura:

Colectia: Gastronomica

Anul aparitiei: 2013

Nr. pagini: 144 pagini

ISBN: 9786068403465

Categorii: Gastronomie, Diverse

Descriere

Aripioare Buffalo... Salată de legume fripte... Somn fript, cu sos dulce-picant... Pui pe cutie de bere... Cotlete de miel cu muştar... Vinete fripte cu sos de iaurt şi mentă... Frigărui de creveţi şi legume...
Prepararea cărnii grătar a evoluat, de la o soluţie de gătit în zilele de vară, la o adevărată pasiune a milioane de oameni de pretutindeni. Drept urmare, s-au inventat sute, mii de reţete, pentru ca simpla bucată de carne friptă să aibă mereu alt gust, în funcţie de condimentele utilizate. Sosurile, legumele şi chiar fructele pe grătar, vin şi ele să adauge savoare. Iar pentru zilele cu adevărat neprielnice, putem frige carnea pe gratarul de fontă sau la grill.
Iată circa 80 de reţete adunate din întreaga lume, grupate în 4 capitole, ultimul fiind rezervat diverselor legume şi fructe preparate pe grătar.

Prepararea carnii gratar a evoluat, de la o solutie de gatit in zilele de vara, la o adevarata pasiune a milioane de oameni de pretutindeni. Drept urmare, s-au inventat sute, mii de retete, pentru ca simpla bucata de carne fripta sa aiba mereu alt gust, in functie de condimentele utilizate. Sosurile, legumele si chiar fructele pe gratar, vin si ele sa adauge savoare. Iar pentru zilele cu adevarat neprielnice, putem frige carnea pe gratarul de fonta sau la grill.

Iata circa 80 de retete adunate din intreaga lume, grupate in 4 capitole, ultimul fiind rezervat diverselor legume si fructe preparate pe gratar.