Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Descriere

"Minunata calatorie a lui Nils Holgersson prin Suedia" este tiparita in 1907 ca un dar oferit copiilor din Suedia si de pretutindeni, carte in care ne vom intalni cu legende ale lacurilor, muntilor, raurilor, si vietuitoarelor din Suedia, cat si cu povesti adevarate, ale oamenilor simpl, contemporani scriitoarei"


Minunata calatorie a lui Nils Holgersson prin Suedia - cartea de capatai a multor generatii de copii. O carte de mult asteptata, care figureaza in bibliografia scolara obligatorie pentru ciclul primar, scrisa de Selma Lagerlof, prima femeie laureata a premiului Nobel pentru literatura (1909).


Comandă online Minunata calatorie a lui Nils Holgersson prin Suedia, Editia a doua prescurtata la 15,00 lei scrisă de Selma Lagerlof, tiparită la editura Ion Creanga în anul 1990. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Minunata calatorie a lui Nils Holgersson prin Suedia, Editia a doua prescurtata nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.