Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Cursuri universitare

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 264 pagini

ISBN: 9786066730259

Categorii: Drept comunitar, Drept

Descriere

Uniunea Europeana cunoaste un proces continuu de reforme functionale si substantiale, incat dreptul sau institutional si material constituie disciplina cea mai vie din sistemele juridice. Extinderea si aprofundarea constructiei comunitare, competentele de care se bucura Uniunea, statutul si caracterele sale, sistemul institutional si jurisdictional, mijloacele sale de actiune sunt cunostinte necesare oricarui cetatean european.

Notiunile de baza au fost completate cu studii ce aprofundeaza cunoasterea sub aspecte particulare integrarii europene si au luat forma unui curs de baza adresat studentilor facultatii de drept, predat de aproape doua decenii.

Uniunea Europeana este o creatie a Statelor natiuni pentru a le potenta valorile si a le inlesni performanta si nicidecum pentru a le inlatura.


Comandă online Drept institutional comunitar - Drept institutional al Uniunii Europene la 35,00 lei scrisă de Bianca Maria Carmen Predescu, tiparită la editura Universul Juridic face parte din colecția Cursuri universitare. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Drept institutional comunitar - Drept institutional al Uniunii Europene nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.