Disponibilitate:  în stoc

Preț:  28,22 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 128 pagini

ISBN: 9789731892955

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Engleza intermediari, Limba Engleza, Limbi Străine, Roman-Englez, Ghiduri de conversatie, Dicționare și ghiduri, Dictionare / Ghiduri, Carte nefolosită, Ghiduri de conversatie

Descriere

Ghidul de conversatie roman-englez se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete limba engleza prin conversatii, fie ca sunt incepatori sau detin un nivel bun al limbii. Cuprinde o tematica variata, de la conversatia la aeroport, la hotel sau spital, pana la expresii uzuale care va vor ajuta la cumparaturi, la muzeu sau la teatru. Cartea este foarte bine structurata, situatiile de comunicare fiind usor de identificat, oferindu-va posibilitatea de va descurca rapid, in cele mai neprevazute situatii. Impreuna cu ghidul va oferim si un CD audio, care cuprinde cel mai des intalnite expresii in diferite contexte de comunicare. Informatia inregistrata este marcata si in ghid, pentru a beneficia atat de suport audio, cat si de suport vizual. Ghidul de conversatie roman-englez va va oferi siguranta de care aveti nevoie in dialogarea cu un nativ si va atrage aprecierea interlocutorului dumneavoastra.


Comandă online Ghid de conversatie cu CD Roman-Englez la 28,22 lei scrisă de Cosmina Draghici, tiparită la editura Booklet în anul 2013. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.