Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  9,90 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  9,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Coordonator(i):

Editura:

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 64 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789731357461

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Clasa a V-a, Manuale scolare, Învățamânt - Educație, Gimnaziu, Niveluri educationale, Invatamant / Educatie, Carte nefolosită

Descriere

Ne dorim ca această lucrare să vină în ajutorul celor care îşi propun să treacă de nivelul programelor analitice de matematică, programe care acoperă doar o parte din cunoştinţele necesare unei înţelegeri profunde a matematicii, pentru a se bucura de frumuseţea ei şi a multor aplicaţii în cele mai diverse domenii ale cunoaşterii. Lucrarea noastră încearcă să sprijine o înţelegere mai clară a conceptelor, să prezinte modele de exerciţii rezolvate şi să evidenţieze aplicaţii ale cunoştinţelor asimilate. Am ales tipuri importante de probleme, pe care le-am analizat şi rezolvat complet, propunând apoi exerciţii asemănătoare. Dorim ca acest material să ajute elevul pentru a ajunge de la nivelul manualului la nivelul problematicii concursurilor şi olimpiadelor şcolare.


Comandă online MATEMATICA Teme suplimentare pentru clasa a V-a SEMESTRUL 2 la 9,90 lei, Costel Chites, tiparită la editura Corint, in anul 2013 cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile.