Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Dictionare Hamangiu

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 137 pagini

Limba: franceza

ISBN: 9786065227804

Categorii: Dictionare de drept, Dictionare specializate, Dicționare și ghiduri

Descriere

Acest dictionar isi propune sa inlature ambiguitatile de folosire a anumitor termeni precisi ai limbii franceze de catre cei care lucreaza in politie sau in justitie. Pentru aceasta, lucrarea aduce exemple de utilizare a unor expresii, exemple extrase adesea din mass-media.

Fara sa se multumeasca sa inregistreze asemenea exemple, sa le repertorieze, prezentandu-le sub o forma simplificata utilizatorilor sai, explicitandu-le adesea, dictionarul se vrea, de asemenea si mai ales, un re-creator de legaturi intre acesti termeni, prin trimiterile sale la sinonime/antonime, acolo unde studiul logic si riguros al limbii o impune; in plus, frazele ce au fost alese pentru a servi drept explicatii ale acestui dictionar sunt destinate sa atraga atentia si sa provoace memoria celui ce invata, sa il implice, pentru a-i face munca mai interesanta.

Cartea este orientata inspre simplitatea folosirii si precizia traducerilor si, de aceea, poate oferi tuturor − experti, practicieni sau pur si simplu indragostiti de limba franceza − dorinta de a avansa in descoperirea ei, aceasta fiind o limba exigenta, dar a carei studiere si cunoastere rezerva mari bucurii.


Comandă online Dictionar francez-roman de termeni juridico-politienesti / Dictionnaire francais-roumain des termes juridico-policiers la 25,00 lei scrisă de Anne-Marie Andrei, tiparită la editura Hamangiu face parte din colecția Dictionare Hamangiu. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Dictionar francez-roman de termeni juridico-politienesti / Dictionnaire francais-roumain des termes juridico-policiers nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.